Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Girişimci Genç Liderler Derneği, çocuklar ve gençlerle etkinliklere devam ediyor. Dernek, bu hafta gerçekleştirdiği iki etkinlikle çocukların gönüllerini kazandı. 2023-2024 eğitim-öğretim yılı başlamasıyla birlikte Kışlacık İlkokulu ve Ortaokulu'nda "Genç Lider İle Okula Merhaba" etkinliği düzenlendi. Dernek üyeleri ve gönüllü ekip, okul duvarlarını daha eğlenceli hale getirdi ve öğrencilerle yüz boyama ve çeşitli oyunlar oynayarak keyifli bir gün geçirdi. Etkinlikte, gençler yaklaşık 5 saat boyunca çocuklarla zaman geçirerek fotoğraf çekildi ve anılarını kaydetti.

Aynı hafta içinde dernek, Akarçay Kültür Parkı'nda yönetim kurulu üyeleri ve gönüllü ekip tarafından düzenlenen bir etkinlik daha gerçekleştirdi. Ekip, oyuncak hediyeleriyle çocuklara ulaştı ve sonra onlarla oyunlar oynadı. Etkinlik sonunda yönetim kurulu üyeleri ve gönüllü ekip, hoş sohbet eşliğinde etkinliği sonlandırdı.

Dernek yönetim kurulu başkanı Behlül Beşen, etkinlikler hakkında konuşarak, "Gençlerin enerjisini çocuklara, çocukların enerjisini ise gençlere aktarıyoruz. Bu sayede hem gençler olarak kendimizi hem de çocukları mutlu ediyoruz" ifadelerini kullandı.