Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de düzenlenen buluşmada, 1980-1990 yılları arasında Kırklareli Keşif Bölüğü'nde askerlik yapan silah arkadaşları bir araya geldi. Sosyal medya aracılığıyla iletişim kuran arkadaş grubu, eşleri ve çocuklarıyla birlikte bu buluşmada hasret giderdi. İlk buluşma 2018 yılında Trabzon'da gerçekleştirilmiş ve her yıl farklı bir ilde düzenlenerek katılımcı sayısı artmıştır. Bu yılki organizasyonda ise 60 kişi buluşmaya katılmıştır.

Emekli Astsubay Lokman Yıldırım, buluşmanın mutluluk verici olduğunu belirtmiş ve her sene farklı şehirlerde gezi turları düzenlendiğini ifade etmiştir. Bu samimi ve eğlenceli organizasyonun devam etmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Yıldırım, gelecek sene Kocaeli ve Sakarya'daki arkadaşların organizasyonu yapacağını dile getirmiştir.

Muzaffer Aydın ise buluşmaların duygusal ve heyecanlı olduğunu belirtmiş ve her sene farklı bir ilde gerçekleştirildiğini anlatmıştır. Bu yılki buluşmanın Eskişehir'de yapılmasından memnun olduğunu ifade eden Aydın, gelecek sene yapılacak programın da kararını vermişlerdir.

Erol Yılmaz ise bu seneki buluşmanın fazla katılımcı sayısıyla mutluluk duyduğunu söylemiştir. Eşlerin de buluşmalara katılmasının önemli olduğunu belirten Yılmaz, eğlencelerin ve muhabbetin yanı sıra şehir tanıtımı da yapıldığını dile getirmiştir.

Aydın Albayrak ise aynı kışlada askerlik yapmış arkadaşların yıllar sonra bir araya gelmesinin anlatılamayacak kadar güzel olduğunu ifade etmiştir. Bu buluşmaların geleneksel hale geldiğini ve her sene heyecanla beklediklerini dile getiren Albayrak, bu buluşmaların devam edeceğine inandığını söylemiştir.

Nuran Albayrak ise buluşmalarda yeni insanlarla tanışmaktan ve vakit geçirmekten memnun olduğunu belirtmiştir. Eşi kadar heyecanla bu buluşmaları beklediğini ifade eden Albayrak, her sene bir ilde kendilerine bir arkadaşları ve bir kapıları olduğunu dile getirmiştir.