Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Bilecik Valiliği, Atatürk Ormanı'nda çevre kirliliğine dikkat çekmek amacıyla düzenlenen bir etkinlikte öğrenci ve sivil toplum kuruluşu üyeleriyle birlikte çöp topladı. Vali Şefik Aygöl, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldız, Kent Konseyi Başkanı Seyfi Özgen, sivil toplum kuruluşları, öğrenciler ve vatandaşlar etkinliğe katıldı. Toplamda bir kamyon çöp toplandı.

Etkinlikte konuşan Vali Aygöl, çocuklara güzel bir gelecek için çevre kirliliğine önlem almayı ve en ufak çöpü bile çöpe atmalarını öğretmeleri gerektiğini belirtti. Aygöl, "Bu anlamlı günde çevremizin değerini bir kez daha anlayıp temiz tutalım demek istiyorum. Bizler topraklarımızın değerini yeterince takdir etmiyoruz. Çocuklarımıza güzel bir gelecek için her zaman çevre kirliliğine önlem almalıyız ve en ufak çöpümüzü dahi çöpe atmalıyız. Bugün burada atıkları toplamak keyifliydi. Umarım gelecek nesillere temiz bir dünya bırakacağız" dedi.