Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Bilecik Valiliği görevine atanan Vali Şefik Aygöl, göreve başlamasının ardından Bozüyük ilçesine gelerek çeşitli ziyaretler ve incelemelerde bulundu. İlk olarak Bozüyük İlçe Kaymakamlığı'na ziyarette bulunan Vali Aygöl, Kaymakam Adem Öztürk ile birlikte Bozüyük Belediyesi'ne geçti. Burada Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ile bir araya gelen Vali Aygöl, başkanın sunumu eşliğinde ilçede gerçekleştirilen yatırım, vizyon projeleri ve sosyal-kültürel projeler hakkında bilgi aldı. Görüşmenin sonunda Başkan Bakkalcıoğlu, Vali Aygöl'e gösterdiği ilgi ve alaka için teşekkür ederek plaket ve hediye takdim etti. Vali Aygöl ise Başkan Bakkalcıoğlu'na misafirperverliği için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Belediye ziyaretinin ardından Vali Aygöl, Kaymakam Öztürk ve Başkan Bakkalcıoğlu ile birlikte mahalle ve köy muhtarları toplantısına katıldı. Muhtarların istek ve sorunlarını dinleyen Vali Aygöl, "memleketimiz için yapılan istekleri titizlikle takip edeceğiz" dedi. Programın devamında Vali Aygöl, Kaymakam Öztürk ve Başkan Bakkalcıoğlu ile Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ederek oda yöneticileriyle görüşme gerçekleştirdi. Ardından ilçede yapılan yatırımları gezerek incelemelerde bulundu. Hacı Bektaşi Veli Kültür Merkezi (Cemevi), yeni yapılan Kapalı Spor Salonu ve Bozüyük Yatılı Bölge Hafızlık Kız Kur'an Kursu gibi yerleri ziyaret eden Vali Aygöl, gençlerle görüşerek bilgi alışverişinde bulundu. Son olarak Nejat Ferit Eczacıbaşı İlkokulu'nu ziyaret eden Vali Aygöl, okulda incelemelerde bulunarak okul müdürü ve öğretmenlerle görüştü. Vali Aygöl, Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi'nde düzenlenen Gaziler Günü Programı'na da katıldı.