Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Isparta'da gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekipleri, sahte para üretimi ve dağıtımıyla ilgili önemli bir operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda, piyasaya sürülmek üzere basılan 142 bin TL değerinde sahte para ele geçirildi.

Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekipleri, 17 Eylül Pazar günü sahte para üretimi ve dağıtımıyla ilgili çalışmalar yaptı. Bu çalışmalar sonucunda, ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 372 adet 100 TL'lik banknot ve 524 adet 200 TL'lik banknot olmak üzere toplamda 142 bin TL değerinde 896 adet sahte para ele geçirildi.

Yapılan operasyonda ele geçen suç unsurlarıyla ilişkili olarak Türk Ceza Kanunu'nun 197. maddesi çerçevesinde adli işlem yapıldı. Operasyonda gözaltına alınan 2 şüpheli, çıkarıldıkları adli makamlar tarafından tutuklandı.

Haberin sonunda kullanılacak etiketler: #sahtepara #operasyon #Isparta #emniyetmüdürlüğü #kaçakçılıkveorganizemüdürlüğü #hukuk #sucabağımlısı #haber