Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde görev yapan Semanur Çetinkaya, iş sonrası zamanını değerlendirerek Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni kazandı. 2019 yılında sağlık meslek lisesinden mezun olan Çetinkaya, Osmangazi Üniversitesi'nde kura ile işe başladı. Yaklaşık 3 yıldır ESOGÜ'de görev yapan Çetinkaya, işten çıktıktan sonra ders çalışarak başarılı sonuçlar elde etti ve Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kabul edildi. Eskişehir ve Osmangazi Üniversitesi için gurur kaynağı olan Çetinkaya, çocuk doktoru olma hayaline bir adım daha attı.

Semanur Çetinkaya, "İş çıkışlarından itibaren gece yarılarına kadar ders çalıştım" dedi. Geçtiğimiz yıl Ankara'da fizik tedavi bölümünü kazanan Çetinkaya, daha fazla hırs yaparak bu başarıyı elde ettiğini söyledi. Her gün düzenli çalışmaya özen gösterdiğini ve işten çıktıktan sonra gece yarılarına kadar ders çalıştığını ifade eden Çetinkaya, matematik dışında başka özel ders almadığını ve kendi çabasıyla ilerlediğini belirtti. Çetinkaya, Kırıkkale Tıp Fakültesi'ni kazanan bir hekim adayı olduğunu söyledi.

Çocuk doktoru olma hayaline bir adım daha yaklaşan Semanur Çetinkaya, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nden ayrılacak olmanın üzüntüsünü dile getirdi. Çalıştığı doktor ve hemşirelerin kendisine çok yardımcı olduğunu belirten Çetinkaya, hastane yönetimine ve diğer personel arkadaşlara da teşekkür etti. Çetinkaya, "Nasıl kazandın" gibi tepkilerle karşılaştığını söyleyerek duyduğu gururu paylaştı. Şu an mutlu olduğunu belirten Çetinkaya, çocuk servisinde çalıştığını ve çocuk doktoru olmak istediğini ifade etti.

#Eskişehir #OsmangaziÜniversitesi #KırıkkaleÜniversitesi #TıpFakültesi #hekimadayı #çocukdoktoru