Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 277 güvenlik görevlisine yönelik "Genel Kolluk-Özel Güvenlik İşbirliği ve Entegrasyonu (KAAN)" eğitimi verilmeye başlandı. İçişleri Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokol ile bu eğitimlerin düzenlenmesine karar verildi.

Eğitime, Yurt Hizmetleri Müdürü Mustafa Asan başta olmak üzere birim müdürleri, yurt müdürleri, ilçe müdürleri ve gençlik merkezi müdürleri de katılım sağladı. Eğitimler, güvenlik görevlilerine kolluk kuvvetleri ile özel güvenlik birimleri arasındaki işbirliğinin önemini vurgulayarak güvenlik tedbirleri konularında bilgi vermek amacıyla düzenlendi.

Eğitimlerin hedefi, güvenlik görevlilerinin mesleklerini daha etkin ve verimli bir şekilde yapabilmeleri için gerekli bilgi ve becerileri kazanmalarını sağlamaktır. Bu eğitimler sayesinde güvenlik görevlilerinin iş performansının arttırılması ve gençlik ve spor tesislerinin güvenliğinin sağlanması amaçlanmaktadır. Eğitime katılan güvenlik görevlileri, sertifika almaya hak kazanacaklar.

Bu eğitimler, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde görev yapan 277 güvenlik görevlisine KAAN eğitimi verilerek güvenlik tedbirlerinin geliştirilmesini sağlayacak. #Afyonkarahisar #KAAN #güvenlik #spor