Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Afyonkarahisar'da yaşanan bir hırsızlık olayında bir depo soyuldu. Yapı malzemeleri satan bir iş yerinin deposuna giren hırsızlar, musluk bataryaları ve vanalar gibi ürünlerden oluşan yaklaşık 685 bin TL değerindeki malzemeleri çaldı. Olayın ardından iş yeri sahibi polisten hırsızları bulmalarını istedi. Depoda meydana gelen hırsızlık olayını fark eden Turgut Aka, polisi arayarak yardım istedi. Polis ekipleri olay yerine gelerek araştırma yaparken, Aka iş yerinin envanter kayıtlarına bakarak çalınan malzemelerin değerini belirledi.

Aka, olayla ilgili konuşarak polisten çalınan malzemelerin bulunmasını talep etti. Kendisinin depoyu günlük olarak kontrol ettiğini söyleyen Aka, en son geldiğinde depoda camların kırık olduğunu fark ettiğini ve içerisinin dağınık olduğunu belirtti. Depo içerisinde dolaşırken musluk bataryaları ve vanalar gibi sıhhi tesisat malzemelerinin bulunduğu grupta bir hırsızlık olduğunu gördüğünü ifade etti. Çalınan malzemelerin yaklaşık değerinin 685 bin TL olduğunu söyleyen Aka, bu bölgedeki diğer iş yerlerinde de hırsızlık olayları yaşandığını belirtti. Ancak bu olaylarla ilgilenilmediğini ve kendi şikayetini polise bildirdiğini söyledi. Polis ekiplerinin delilleri topladığını ve güvenlik kamerası görüntülerini aldığını belirtti.