Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de bir evde bulunan 3 kişiyi ellerinden ve ayaklarından bağlayarak yağma olayı gerçekleştiren 3 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Çifteler ilçesinde bir apartmanın 2'nci katındaki daireye giren Barış T., Baran A. ve Zülfikar Z. isimli şüpheliler, evde bulunan 3 kişiyi silah ve bıçak tehdidiyle etkisiz hale getirdi. Şüpheliler daha sonra evdeki değerli eşyaları alarak otomobille kaçtı. Olayın ardından Emniyet ekipleri, şüphelileri yakalama çalışmalarına başladı.


Ankara'da düzenlenen eş zamanlı operasyon sonucunda, şüpheliler Barış T., Baran A. ve Zülfikar Z., saklandıkları evlerde yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından şüpheliler adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Polis ekipleri, olayda kullanılan silah ve bıçağı bulmak için detaylı bir araştırma başlattı.


Şüphelilerin evdeki hırsızlık olayını gerçekleştirirken kullandıkları araç da inceleniyor. Olay esnasında bin Euro, 4 bin TL, 3 cep telefonu, 1 adet altın yüzük ve 1 adet akıllı saat çalınmıştı. Polis ekipleri, çalınan eşyaların bulunması için çalışmalarını sürdürüyor. Eskişehir halkı, son zamanlarda artan hırsızlık olayları nedeniyle endişeli ve tedirgin durumda.


#Eskişehir #HırsızlıkOlayı #Tutuklama #Emniyet #Güvenlik