Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Afyonkarahisar'ı temsil eden Kocatepe Görme Engelliler Spor Kulübü, Konya'da düzenlenen Görme Engelliler Goalball Türkiye Kupası'nda ikinci oldu. Şampiyonaya 72 takım katıldı. Kulüp, turnuvada gösterdiği üstün performansla büyük bir başarı elde etti.

İkinci olan Kocatepe Görme Engelliler Spor Kulübü, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu'nu ziyaret etti. Kulüp, müdüre desteklerinden dolayı teşekkür etti. Müdür Kasapoğlu da kulübü tebrik ederek, ilin gurur duyduğu bir başarı elde ettiklerini belirtti.

Goalball, görme engellilerin oynayabildiği tek takım sporudur. Oyuncular, kör maskeleri ve top içinde bulunan çıngırağı sayesinde sese göre topun yönünü tespit ederler. Bu şekilde hücum ve defans stratejisi kullanarak karşı takımın kalesine gol atmaya çalışırlar.

Afyonkarahisar'ı temsil eden Kocatepe Görme Engelliler Spor Kulübü, Görme Engelliler Goalball Türkiye Kupası'nda gösterdikleri başarılı performansla büyük bir gurur kaynağı oldu. İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, kulübü tebrik ederek spor alanında daha da başarılı olmalarını diledi. #Spor #EngelliSporu #Goalball