Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, yeni eğitim öğretim yılıyla birlikte Atatürk İlkokulu öğrencilerine yönelik "Geleneksel Çocuk Oyunları ve Fiziksel Aktivite" etkinliği düzenledi. Bu etkinlikte alanında uzman antrenörler eşliğinde bir araya gelen öğrenciler, eğlenceli oyunlar oynayarak spor yapmanın ve birlikte vakit geçirmenin keyfini yaşadılar. Aynı zamanda geleneksel çocuk oyunlarını oynarken sporun önemini de öğrenen öğrencilere, antrenörler spor yapmanın sağlıklı yaşam için ne kadar önemli olduğunu anlattı ve düzenli spor ve egzersiz yapmanın vücuda sağladığı faydaları aktardılar.

Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen, etkinliği yakından takip ederek, "Bizler Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak her zaman öğrencilerimizin sağlıklı bir şekilde büyümelerini ve gelişmelerini önemsiyoruz. Bu etkinlik sayesinde öğrencilerimiz hem eğlendiler hem de spor yapmanın faydaları hakkında bilgi sahibi oldu. Etkinlikte emeği geçen antrenörlerimize, spor uzmanı arkadaşlarımıza, öğretmenlerimize ve okul müdürümüze teşekkür ediyorum" dedi.