Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Gençlik Hizmetleri Müdürü Ahmet Ertürk, tüm gençlik çalışanlarıyla birlikte Şuhut ilçesinde bir toplantı düzenledi. Toplantıda, gençlik merkezleri, yurtlar, üniversiteler, okullar ve gençlerin bulunduğu her yerde düzenlenmesi planlanan faaliyetler ele alındı.

Toplantıda, gençlere yönelik spor, kültür, sanat, müzik, eğitim ve sosyal aktivitelerin düzenlenmesi öne çıktı. Ayrıca, gençlerin kişisel gelişimi ve mesleki eğitimleri de ele alındı.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü Kasapoğlu, toplantının amacının gençlerin ilgi alanlarına ve ihtiyaçlarına yönelik faaliyetlerin planlanması olduğunu belirterek, "Gençliğin olduğu her yerde faaliyetler planlıyoruz. Gençlerimize spor, kültür, sanat, müzik ve farklı alanlarda eğitimler sunuyoruz. Bu faaliyetler sayesinde gençlerimizin kendilerini geliştirerek topluma daha faydalı bireyler olarak yetişmelerini hedefliyoruz. Toplantımıza katılan gençlik çalışanlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Gençlik Hizmetleri Müdürü Ahmet Ertürk ise toplantıda konuşarak, "Gençlerimize yönelik gençlik merkezlerimizde çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Ayrıca Eğitim Yönetim Sistemi kapsamında merkezlerimize gelen eğitmenlerimiz gençlere yönelik kurslar veriyor. Gençlerimizin eğitimlerine devam edebilmeleri ve hayatlarını daha iyiye götürebilmeleri için İl Müdürümüz Kasapoğlu ve çalışma arkadaşlarımızla birlikte elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz" diye konuştu.

Ertürk ayrıca gençlere yönelik faaliyetlerin sadece ilçe merkezlerinde değil kırsal kesimde de düzenleneceğini ve gençlerin ulaşım imkanları sağlanacağını ifade etti.