Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Bilecik'te feci bir kaza meydana geldi. Seyir halindeki bir iş makinesinin freni boşalması sonucu park halindeki bir otomobili altına alarak sürüklediği belirtildi. İş makinesi, sürüklediği otomobili durdurmak için park halindeki bir traktör römorkuna çarpmak zorunda kaldı. Neyse ki, bu korkunç kazada herhangi bir ölüm veya yaralanma yaşanmadı.


Olayın detaylarına göre, Bilecik-Bursa Karayolu'ndan Beyce Köy ayrımına dönen sürücünün adı belirlenemeyen 16 07 23011 plakalı bir iş makinesinin frenlerinin patladığı iddia edildi. Kontrolden çıkan araç, yolun sağ tarafındaki park halindeki bir otomobili altına alarak sürükleme hareketine başladı. İş makinesinin sürüklediği otomobil, park halindeki bir traktörün römorkuna çarpması sonucu ancak durabildi. Bu korkunç kazada neyse ki yaralanan veya hayatını kaybeden olmadı, ancak araçlarda ciddi maddi hasar meydana geldi.



#Bilecik #kaza #işmakinesi #otomobil #traktör #yüklem #trafikkazası