Gözden kaçırmayın

Vakıfbank Eskişehir Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı Eskişehir Ticaret Odası Başkanını Ziyaret EttiVakıfbank Eskişehir Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı Eskişehir Ticaret Odası Başkanını Ziyaret Etti

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yatırımcıları, Yönetim Kurulu Başkanlığı tarafından düzenlenen istişare toplantısı ve kahvaltı programında bir araya geldi. Ulusal ve yerel basın mensuplarının da yer aldığı programda, Kütahya Organize Sanayi Bölgesinin gelişimine yönelik stratejiler tartışılarak, tamamlanan ve devam eden projeler masaya yatırıldı.

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Eskioğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, Kütahya Organize Sanayi Bölgesi'nin ilin cazibe merkezi olduğunu belirterek, yapılan her davranışın örnek alınacağı düşüncesiyle yatırımcılarla periyodik olarak bir araya gelmek istediklerini söyledi. Eskioğlu, genişleme çalışmalarının sona gelindiğini ve yeni genişleme alanı elde edeceklerini ifade etti. Ayrıca altyapı çalışmalarının da yeni genişleme sahalarının işlevsel hale gelmesi için devam ettiğini söyledi. Eskioğlu, ayrıca çevre hassasiyeti konusunda da önemli adımlar attıklarını ve sanayicilerden de çevre temizliği konusunda gereken özeni göstermelerini istedi.

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Eskioğlu, altyapı iyileştirme çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini belirterek, Nafi Güral Caddesi'ni asfalt hale getirdiklerini söyledi. Eskioğlu, yeni işletme dükkânları ekleyerek yatırımcılara ve ziyaretçilere daha iyi hizmet sunacaklarını ifade etti. Ayrıca elektrik altyapı anlamında da sorun yaşamadıklarını belirten Eskioğlu, değerlendirme yaparak değerli bir organize sanayi bölgesi haline geldiklerini söyledi.

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Eskioğlu, çevre hassasiyetlerinden dolayı yol temizleme aracını ikiye çıkardıklarını ve çevre temizliği konusunda yatırımcılara da görevler düştüğünü belirtti. Eskioğlu, GES projelerinin yaygınlaştığını ve tozların GES panellerinin verimini azaltmaması için yatırımcıların dikkatli olmasını istedi. Ayrıca arıtma tesisinin kapasitesinin artırılması için çalışmaların sürdüğünü ve Türkiye'deki askıda katı maddeyi ayıracak tek tesisin Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Arıtma Tesisi olduğunu söyledi. Eskioğlu, ayrıca akaryakıt istasyonu projesini de kendilerinin yapacaklarını ve işletmeci bulunamaması durumunda kendilerinin çalıştıracağını ifade etti.

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Eskioğlu, TOBB Kütahya OSB Mesle