Gözden kaçırmayın

Yeni Sağlık Çalışanlarına Yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi TamamlandıYeni Sağlık Çalışanlarına Yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Tamamlandı

Kütahya Valisi Musa Işın, ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Son olarak Pazarlar ilçesini ziyaret eden Vali Işın, Kaymakam Özlem Doğan'dan ilçenin sosyal ve ekonomik durumu, sağlık hizmetleri, tarım, eğitim ve güvenlik konularında bilgi aldı. Pazarlar Belediye Başkanı Bilal Demirci ile de bir araya gelen Vali Işın, belediyenin yürüttüğü projeler ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Vali Işın ayrıca, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından ilçede sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmaların hızla devam ettiğini ve 2024 yılı Aralık ayında hak sahiplerine teslim edileceğini açıkladı.


Pazarlar'da ilçe halkıyla buluşan Vali Işın, vatandaşların taleplerini dinledi ve onlarla yakından ilgilendi. Vali, devletin imkanları dahilinde eksiklerin tamamlanması için gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti.



#Kütahya #ValiMusaIşın #Pazarlar #ilçeziyareti #sosyalvekonomikdurum #sağlık #tarım #eğitim #güvenlik #kentseldönüşüm #vatandaş #devlet