Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de son yıllarda trafik sorunu artarken, Cengiz Topel Caddesi'nde ikinci şeride yapılan parklar esnafın işlerini etkiliyor. Eskişehir'de araç sayısının artması, Eskişehir trafiğinde sürücülerin gergin dakikalar yaşamalarına neden oluyor. Kentteki alt ve üst geçit sayısının az olması, vatandaşların şikayetlerine neden oluyor. Cengiz Topel Caddesi gibi merkezi noktalarda yapılan ikinci sıra parklar, trafik yoğunluğunu daha da arttırıyor. Hoşnudiye Mahallesi'ndeki esnaf, park yerlerinin belediyeye mi yoksa trafiğe mi ait olduğunu net bir şekilde belirtilmesini istiyor. Trafik sıkıntıları nedeniyle işlerinin azaldığını belirten esnaf, yetkililerin konuya el atmasını bekliyor.

Cengiz Topel Caddesi üzerinde çiçekçilik yapan Mustafa Özelge, ikinci şeride park yapılmasından şikayetçi olduğunu belirtiyor. Ödedikleri ücret karşılığında yine sıkıntı yaşadıklarını ifade eden Özelge, buranın belediyeye mi yoksa trafiğe mi ait olduğunu anlamadıklarını dile getiriyor. Trafik sıkışıklığı nedeniyle mağdur olduklarını belirten Özelge, sorunun belediye tarafından çözülmesini bekliyor.

Bölgede esnaflık yapan İzzet Can Erol ise Cengiz Topel Caddesi'nde araç koyacak yer bulunmadığını söylüyor. Otopark sorununun büyük bir sıkıntı olduğunu belirten Erol, ayrıca trafik ışıklarının uzun süre yanmasından dolayı da şikayetçi. Erol, Eskişehir'deki araç sayısının fazla olduğunu ve sık sık motor kazalarının yaşandığını söylüyor. Yetkililerden trafik sorununa çözüm bulunmasını istiyor.

Taksici Bülent Şahin de, özellikle öğleden sonra araçla kent merkezine girmenin zor olduğunu belirtiyor. Sıralı parklar nedeniyle trafik tamamen tıkanıyor ve iş yapamıyorlar. Ayrıca toptancı arabalarının da trafik sorununa neden olduğunu dile getiriyor. Şahin, Cengiz Topel Caddesi'nde en çok kaza olduğunu söylüyor ve alt geçit yapılmasının çözüm olabileceğini düşünüyor.

#Eskişehir #trafik #park #esnaf #sorun #çözüm