Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'in Beylikova ilçesindeki bir hobi bahçesinden kaçan 2 deve kuşunu bulmak için jandarmanın da desteği ile arama çalışmaları başlatıldı. Beylikova ilçesinin Halilbağı mahallesinde hobi bahçesi bulunan Emrah Ulukan, 2 yıldır beslediği 2 deve kuşunun geçtiğimiz çarşamba günü akşam saatlerinde bahçenin kapısını kırarak kaçtığını fark etti. Ulukan, durumu hemen jandarma ekiplerine bildirdi ve kendi arkadaşlarıyla birlikte sarp araziye dağıldılar.

Gözü gibi baktığı kuşlarını kaybetmenin üzüntüsünü dile getiren Emrah Ulukan, jandarmanın arama çalışmalarına destek verdiğini ve kendisinin de arkadaşlarıyla birlikte bu çalışmalara katıldığını dile getirdi. Ulukan, "İki yıldır beslediğim biri erkek biri dişi olan 2 deve kuşu kaçtılar. Jandarma ekiplerine durumu haber verdim. Arama çalışmalarına başladık. Çok üzgünüm, görenler lütfen yetkililere haber versin" şeklinde konuştu.