Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Erkan Koca ve Başkan Vekili Özgür Marankoz, Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Osman Ercan'ı ziyaret etti. Yeni sezon hakkında fikir alışverişi yapmak amacıyla gerçekleştirilen görüşmede önemli adımlar atıldı. Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu'nun bir yıllık kiralama protokolü karşılıklı olarak imzalandı. Bu anlaşma, takımın maçlarını bu stadyumda oynayacağını gösteriyor. Ziyaretin sonunda Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca, Osman Ercan'a hatıra koleksiyon forması hediye etti. Bu jest, kulüp ve spor il müdürlüğü arasındaki iyi ilişkiyi vurguladı.


Eskişehirspor sosyal medya hesabında yapılan paylaşımda, ziyaretin detaylarına yer verildi. Yeni sezon için yapılan görüşmenin verimli geçtiği ifade edildi. Ayrıca, Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu'nun kiralama protokolünün imzalandığı da duyuruldu. Bu protokol sayesinde Eskişehirspor, bir yıl boyunca bu stadyumu kullanabilecek. Paylaşımda ayrıca, ziyaretin sonunda Osman Ercan'a bir hatıra koleksiyon forması hediye edildiği belirtildi. Bu jest, kulüp başkanının takdirini kazandı.


Eskişehirspor Kulüp Başkanı Erkan Koca ve Başkan Vekili Özgür Marankoz, Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Osman Ercan'ı ziyaret ederek yeni sezon ile ilgili konuları görüştü. Görüşme sonucunda Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu'nun bir yıllık kiralama protokolü imzalandı. Bu anlaşma, kulübün gelecek sezon maçlarını bu stadyumda oynayacağını gösteriyor. Ziyaretin sonunda Başkan Erkan Koca, Osman Ercan'a hatıra koleksiyon forması hediye etti. Bu jest, kulüp ve spor il müdürlüğü arasındaki işbirliğini destekledi.


#Eskişehirspor #ErkanKoca #ÖzgürMarankoz #OsmanErcan #YeniSezon #AtatürkStadyumu #KiralamaProtokolü #Hediye