Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Anadolu Üniversitesi, Cumhuriyetin 100'üncü yılında Türkiye Yüzyılı vizyonuyla bilim, kültür, sanat ve spor alanında birçok organizasyonu hayata geçirecek. Bu kapsamda, Asya Açık Üniversiteler Birliği'nin 36'ıncı yıllık Konferansı ve Avrupa Uzaktan Öğretim Üniversiteleri Birliği tarafından düzenlenen Yükseköğretimde Yenilikçilik Konferansı, İstanbul'da gerçekleşecek.

Açık ve uzaktan öğrenme alanında dünyanın önde gelen kurumlarından biri olan Anadolu Üniversitesi, Asya Açık Üniversiteler Birliği'nin 36'ıncı yıllık Konferansı'na ev sahipliği yapacak. 28-30 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan konferansa, Asya kıtasında yer alan açık ve uzaktan öğrenme kurumları ile tüm dünyadan birçok alan uzmanı ve akademisyen katılacak. Bu konferansın ardından 4-6 Ekim tarihlerinde Avrupa Uzaktan Öğretim Üniversiteleri Birliği tarafından düzenlenen Yükseköğretimde Yenilikçilik Konferansı da Anadolu Üniversitesi'nde gerçekleşecek.

Konferanslara, açık ve uzaktan öğrenme alanında tanınmış isimlerin yanı sıra uluslararası kuruluş temsilcileri ve akademisyenler davetli konuşmacı olarak katılacak. Bu organizasyonlar, Asya ve Avrupa kıtalarının en büyük üniversitelerini bir araya getirerek Türkiye'nin Cumhuriyetin 100'üncü yılında ev sahipliği yapacak.

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Cumhuriyetin 100'üncü yılı etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilecek organizasyonların önemine değinerek, üniversitenin uluslararasılaşma ve eğitim alanında projelere katkı sağlama hedefini vurguladı. Bu etkinliklerle iş birliklerinin güçlendirileceğini ve ülke yükseköğretimine katkı sağlayacak projelerin hayata geçirileceğini söyledi.

Anadolu Üniversitesi'nin Asya ve Avrupa üniversitelerinin toplantılarına ev sahipliği yapması, Türkiye'nin bu iki kıtanın önde gelen üniversitelerini buluşturmasını sağlayacak. Bu da Cumhuriyetin 100'üncü yılında Anadolu Üniversitesi'nin önemli bir rol üstleneceği anlamına geliyor.

#AnadoluÜniversitesi #AAOU #EADTU #Cumhuriyetin100yılı #AçıkveUzaktanEğitim #İstanbul #Bilim #Kültür #Sanat #Spor #UluslararasıİşBirlikleri #Yükseköğretim