Gözden kaçırmayın

Eskişehir Ticaret Odası Mevlid Kandilini KutluyorEskişehir Ticaret Odası Mevlid Kandilini Kutluyor

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından geçen hafta çiftçilere aktarılan 26 milyon 823 bin TL'lik tarımsal destek ödemelerinin ardından, bu hafta da 19 milyon 257 bin TL'lik destekleme ödemesi yapılacağı duyuruldu. Toplamda ülke genelinde ise 1 milyar 484 milyon 15 bin TL'lik destekleme ödemesi çiftçilerin hesaplarına aktarılacak.

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bu haftaki destekleme ödemesi kapsamında toplamda 19 milyon 257 bin 307 TL'lik tarımsal destekleme ödemesinin bugün itibariyle üreticilerin hesaplarına aktarıldığını duyurdu. Ödeme kapsamında Kırsal Ekonomik Altyapı Yatırımları Desteği, Uzman Eller Projesi, Bireysel Sulama, Hayvan Hastalığı Tazminatı ve Çiğ Süt Desteği gibi çeşitli destekler sağlandı.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından ülke genelinde sağlanan tarımsal destek ödemeleri kapsamında ise 1 milyar 484 milyon 15 bin TL'lik destekleme ödemesi bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacak. Bu ödemeler arasında süt desteği, bireysel sulama sistemleri desteği, uzman eller projesi desteği, hayvan hastalıkları tazminatı desteği, kırsal kalkınma yatırım desteği ve düve alım desteği gibi çeşitli kalemler bulunuyor.

Ödemeler, TC kimlik ve vergi kimlik numaralarının son hanelerine göre yatırılacak. Süt desteği ödemeleri için TC kimlik numarasının son hanesi 4-6-8 ve vergi kimlik numarasının son hanesi 1-3-4-5-6-7-8-9 olanlar bugün saat 18.00'den sonra ödemelerini alabilecek. Diğer desteklemeler ise tek dilim halinde ödenecek.

#Eskişehir #tarım #destek #çiftçi #ödemeler #millibayram