Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Tepebaşı Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında düzenlediği 'Arabasız Gün Bisiklet Turu' etkinliğine yoğun katılım elde etti. Belediye her sene olduğu gibi bu sene de Avrupa Hareketlilik Haftası'nı çeşitli etkinliklerle kutlamaktadır. Bu sene ise bisiklet tamir atölyesi ve Arabasız Gün Bisiklet Turu ile etkinliklerine devam etti. İlk olarak Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı'nda bisiklet tamir atölyesi düzenlendi. Atölyede bisiklet bakımı ve onarımı ile ilgili bilgiler katılımcılara aktarıldı. Ardından katılımcılar, Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı'ndan başlayarak belirlenen güzergâhta bisikletleriyle birlikte kortej halinde bisiklet turuna çıktı. Tur sırasında katılımcılar 10 noktada durup, 4 kilometrelik bir mesafe kat etti. Tur sonunda ise katılımcılar Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı'na geri dönerek Yağmur Argın ve Orkestrası konseri ve zumba etkinliğiyle eğlenceli bir gün geçirdi.

Etkinliğe Tepebaşı Belediyesi'nin yanı sıra Velesbid Eskişehir Bisiklet Derneği, Tepebaşı İklim Sözcüleri, Dorlion Bisiklet Grubu, DoğaEs, Perşembe Akşamı Bisikletçileri, Bisiklet Dostluğu, AKUT ve Mac Fit üyeleri ile diğer bisikletli gruplar ve bisiklet severler de destek verdi. Etkinlikte Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Suat Yalnızoğlu, sponsorlara teşekkür belgelerini takdim etti. Ayrıca turun sonunda bir hediye çekilişi düzenlendi.