Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesine bağlı Çamalan köyü yakınlarındaki orman yangını, ekiplerin 3 saatlik havadan ve karadan müdahalesi sonucu kontrol altına alındı. Yangında 3,5 hektarlık ormanlık alanın zarar gördüğü belirtildi.

Çamalan köyü yakınlarındaki orman yangını, ekiplerin 3 saatlik havadan ve karadan müdahalesi sonucu kontrol altına alındı. Yangına 3 uçak, 5 helikopter, 14 arazöz, bir dozer, 1 greyder, 4 su ikmal aracı ve toplam 120 personel ile müdahale edildi. Bölgede soğutma çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Orman yangınının kontrol altına alınmasının ardından bölgede soğutma çalışmaları yapılmaktadır. Ekipler, havadan ve karadan yapılan müdahaleyle yangını kontrol altına almış ve böylece yangının yayılması önlenebilmiştir. Yangın sonucunda yaklaşık 3,5 hektarlık ormanlık alan zarar görmüştür.

Yetkililer, yangının çıkış nedenine dair henüz kesin bir bilgi vermezken, soruşturmanın devam ettiğini belirttiler. İlk bulgulara göre yangının insan kaynaklı olduğu ihtimali üzerinde durulmaktadır. Yangına müdahalede görev alan ekipler, yoğun bir çalışma sergilemiş ve başarılı bir şekilde yangını kontrol altına almışlardır.

Orman yangınları, her yıl ülkemizde ve dünya genelinde büyük hasarlara yol açmaktadır. Bu nedenle, yangınların önlenmesi ve müdahalenin hızlı bir şekilde yapılabilmesi için gerekli önlemlerin alınması büyük önem taşımaktadır. Ayrıca, orman yangınlarının çıkış nedenlerine dair daha fazla çalışma yapılması ve bilinçlendirme faaliyetlerinin artırılması gerekmektedir.

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesine bağlı Çamalan köyü yakınlarındaki orman yangını ekiplerin müdahalesi sonucu kontrol altına alındı. Yangında 3,5 hektarlık ormanlık alanın zarar gördüğü belirtildi. ?????? #Kütahya #ormanYangını #ÇamalanKöyü