Gözden kaçırmayın

AK Parti Milletvekilleri Sami Özbağkıran'ı Ziyaret EttiAK Parti Milletvekilleri Sami Özbağkıran'ı Ziyaret Etti

Hisarcık ilçesinde AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı düzenlendi. Toplantıya AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Milletvekilleri Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı ve Mehmet Demir, Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, AK Parti Hisarcık İlçe Başkanı Ahmet Çümen ve partililer katıldı. Toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çümen, konuşmasında Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ilçe ortalamasında yüzde 67.84 oy oranıyla en yüksek oy oranına sahip 5 ilçe arasına girdiklerini belirtti. Çümen, milletvekilliği seçimlerinde ise istenilen oy oranını elde edemediklerini söyledi. Eksiklerini tespit ettiklerini ifade eden Çümen, tüm dava arkadaşlarına ulaşarak gönüllerini almaya ve aynı davanın neferleri olarak çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Belediye Başkanı Fatih Çalışkan ise konuşmasında göreve geldikleri 2014 yılından başlayarak 84 büyük proje ve yatırımı ilçeye kazandırdıklarını belirtti. AK Parti'nin sunduğu hizmetlerle verilen tüm sözleri tutmanın gururunu yaşadıklarını söyleyen Çalışkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve diğer partililere minnet ve teşekkürlerini iletti. İlerleyen dönemde de ilçeye en iyi hizmetleri sunmak için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Toplantıda konuşan AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, partinin 22 yıllık geçmişinde tüm seçimleri kazandığına dikkat çekti. Önsay, gelecek yerel seçimlerde il merkezi ve ilçe belediye başkanlıklarını kazanmak için birlikte çalışma gerektiğini belirtti. Davaya zarar verecek isteklerden uzak durulması gerektiğini vurgulayan Önsay, işleri ehline bırakmanın önemine değindi.

#Hisarcık #AKParti #toplantı #siyaset