Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'un 5. haftasında Isparta 32 Spor, sahasında Düzcespor'u 3-1 mağlup etti. Zihni Temelci'nin 41. dakikada attığı golle Isparta 32 Spor 1-0 öne geçti. İkinci yarıda ise Alim Harlak'ın 72. dakikada kaydettiği golle skor 2-0 oldu. Samet Karakoç'un 86. dakikada attığı golle fark 3'e çıktı. Maçın son dakikalarında Şahin Şafakoğlu'nun golüyle Düzcespor skoru 3-1'e getirdi.

Isparta 32 Spor'un golcüsü Zihni Temelci, takımını 41. dakikada öne geçiren golü kaydetti. Alim Harlak ise kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda cool bir şekilde gol atarak skoru 2-0 yaptı. Son gol ise 86. dakikada Samet Karakoç'un sert şutuyla geldi. Düzcespor'un tek golü ise 90+4. dakikada Şahin Şafakoğlu tarafından atıldı.

Hakemler Onur Bingöl, Recep Güneş ve Furkan Ulu tarafından yönetilen maçta Isparta 32 Spor'da Alp Tutar, Yiğithan Güveli, Halil Duman, Samet Karakoç, Caner Koca, Ömer Çiçek, Zihni Temelci, Mehmet Küçükdurmuş, Osman Torun, Muhlis İstemi forma giydi. Düzcespor ise Taha Ayan, Serdar Eralp, Ahmet Sun, Sedat Cengiz, İbrahim Alan, Emre Gündoğdu, Yasin Palaz, Şahin Şafakoğlu, İzmail Zehir, Kerem Can Akyüz, Ömer Esenkaya ile sahaya çıktı.

Maçta gördüğümüz goller Zihni Temelci, Alim Harlak ve Samet Karakoç tarafından atılan gollerdi. Düzcespor'un tek golünü ise Şahin Şafakoğlu attı. Maçta sarı kart çıkan tek oyuncu ise Isparta 32 Spor'dan Mehmet Küçükdurmuş oldu.