Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Eskişehir'de bir motosiklet kulübü, vefat eden motorcular için Mevlid-i Şerif okutarak ve lokma dağıtarak anma programı düzenledi. Motosiklet tutkunları, hafta sonunda bir etkinlik yapmak yerine, kaybettikleri arkadaşları için bir araya gelmeyi tercih etti. Saat 11.45'te Hacı Havva Camii'nde buluşan motosiklet tutkunları, mevlit programı düzenledi. Programda vefat eden motosiklet sürücülerinin ruhuna dualar okundu. Ardından, namazın kılınmasının ardından cemaate lokma ikram edildi.

Organizasyonun başkanı Ahmet Boz, motosiklet sürmenin sadece bir hobi olmadığını belirterek, kaybettikleri arkadaşları için bu anma programını gerçekleştirmek istediklerini söyledi. Boz, "Kaybettiğimiz arkadaşlarımızla birlikte motor sürdüğümüz günleri hala hatırlıyoruz. Bu nedenle bu hafta sonunu onların anısına ve ruhlarına Mevlid-i Şerif okutarak geçirmek istedik. Aynı zamanda yolculuk yapmaya devam eden arkadaşlarımızın da spiritüel olarak güçlenmesini sağlamak amacıyla bu etkinliği düzenledik. Umarım Allah kabul eder." şeklinde konuştu.

Boz ayrıca, motosiklet sürerken güvenlik ekipmanlarının kullanılmasının hayati önem taşıdığına da dikkat çekti. Haberlerde kasksız, eldivensiz, gözlüksüz ve ayakkabısız motosiklet süren kişilerin olduğunu belirten Boz, bu tür durumların riskleri artırdığını vurguladı. Motosiklet sürmenin riskli bir faaliyet olduğunu ve bu riski artırmamak için tedbirli olunması gerektiğini söyleyen Boz, "Tek bir şansımız var ve bunu da ölerek kullanmamamız lazım. Motor sürerken mutlaka ekipman kullanmanız gerekiyor. Motosiklet riskli bir araçtır ve bu riski daha da artırmak için önlem almak gerekmektedir." dedi.