Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Isparta'da ağustos ayında meydana gelen trafik kazaları, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameraları tarafından kaydedildi. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan görüntülerde, 3 ayrı kaza yaşandığı ve bu kazaların sürücü dikkatsizliği sonucu meydana geldiği belirtildi.

İlk kaza Kepeci Mahallesi İstasyon Caddesi'nde gerçekleşti. Görüntülerde, seyir halinde olan bir otomobilin aniden sola dönüş yapması ve arkadan gelen motosikletli sürücü ile çarpışması görülüyor. İkinci kaza ise Kutlubey Mahallesi 6 Mart Caddesi üzerinde meydana geldi. Seyir halinde olan bir otomobil, dikkatsizlik sonucu yol kenarında bulunan aydınlatma direğine çarptı. KGYS kameraları tarafından kaydedilen üçüncü kazada ise çevre yolunda seyir halinde olan bir hafif ticari araç, kırmızı ışıkta bekleyen diğer iki otomobile arkadan çarptı. Tüm kazalarda maddi hasar meydana geldi.

Emniyet Genel Müdürlüğü, yayınladığı görüntülerle birlikte "Biraz daha dikkatli olsalardı bu kazalar olmayabilirdi" mesajını verdi. Sürücülerin trafik kurallarına uymaları ve daha dikkatli olmaları önemle vurgulandı. Kazaların araç sürücülerinin dikkatsizliği sonucunda meydana gelmesi, trafik güvenliği konusunda farkındalık oluşturmayı hedeflemektedir.

Trafik kazalarının KGYS kameraları tarafından kaydedilerek yayınlanması, Isparta il merkezindeki trafik güvenliği üzerindeki denetimlerin ve gözetimlerin artırılmasını sağlayacak ve sürücülerin daha dikkatli olmalarını teşvik edecektir. Bu tür kameraların etkin kullanımı, trafik kazalarının azaltılmasına ve trafik güvenliği bilincinin artmasına yardımcı olabilir.

#Isparta #trafikkazası #KGYSkameraları #trafikgüvenliği #dikkatlerehber #emniyet