Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Bursa'dan dolmuş sefer hatları ile uyuşturucu sevkiyatı yapmaya çalışan bir şüpheliyi yakaladı. Şüpheli, ekipler tarafından gözaltına alındıktan sonra dolmuşun bagaj kısmına attığı 18 gram bonzai ve 5 gram metamfetamin ele geçirildi. Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda, H.İ.D isimli şüphelinin daha öncesinde de uyuşturucu sevkiyatı yaparken yakalandığı ve cezaevine gönderildiği ortaya çıktı. Şüphelinin suç dosyasının kabarık olduğu ve hırsızlık, uyuşturucu kullanmak ve ticaretini yapmak gibi suçlardan kaydının bulunduğu tespit edildi.

Son 1 aylık çalışmalarında, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri toplamda 150 gram metamfetamin, 50 gram bonzai ve 10 gram esrar ele geçirmişlerdir. Bu operasyonlar sonucunda 5 kişi uyuşturucu ticareti yapmaktan tutuklandı.