Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Sukay Tesisleri'nde Kablolu Wakeboard Cumhuriyet Kupası ve Su Kayağı Aday Milli Takım Kampı düzenlendi. Bu etkinlikler, Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirildi ve sporseverler tarafından büyük ilgi gördü. Kablolu Wakeboard müsabakalarında dereceye giren sporcular, ödüllerini İl Müdürü Kasapoğlu tarafından teslim aldı.

Kablolu Wakeboard yarışlarında sporcular, zorlu parkurlarda mücadele etti ve izleyen vatandaşlara büyük heyecan yaşattı. Yarışlarda birinci olan sporcuların yanı sıra ikinci ve üçüncü olan sporcular da başarılı performanslarından dolayı ödül almaya hak kazandı. İl Müdürü Kasapoğlu, dereceye giren sporculara ödüllerini takdim etti.

Bu etkinliklerin yanı sıra Su Kayağı Aday Milli Takımı da Afyonkarahisar'da kamp yapma fırsatı buldu. Kampta sporcular, teknik ve taktik çalışmalar yaparak kendilerini geliştirme imkanı elde etti.