Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Eskişehirspor, 2023-2024 sezonunda Bölgesel Amatör Ligde mücadele edeceği için kombine kartların satışına başladığını duyurdu. Yeni sezon hazırlıklarına özel maçlarla devam eden kulüp, Eskişehir Yeni Stadyumu'nda farklı tribün seçeneklerine sahip kombine kartları satışa çıkardı. Kale arkası tribünü için 250 lira, Doğu Maraton tribünü için 500 lira ve Batı VIP tribünü için ise 2 bin lira ödenerek kombine kartı satın alabilirsiniz.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, "Alacağınız kombine kartıyla evimizdeki her maça coşkuyla eşlik edebilir, birlikte zaferler kazanacağımız ve unutulmaz anılara tanıklık edeceğimiz bu sezonda takımımıza destek olmanın ayrıcalığını yaşayabilirsiniz. Kombine kartlarımız basılı olup, geçmiş yıllardaki gibi nostaljik koleksiyonun bir parçası olarak saklayabilirsiniz. Kombine satışlarımız Pazartesi 12:00'dan itibaren kulübümüzde ve Kanatlı AVM'de başlayacaktır" ifadelerine yer verildi.

Eskişehirspor yönetimi, taraftarların kombine kartlara yoğun ilgi göstermesini bekliyor.

#Eskişehirspor #KombineKart #2023sezonu