Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, Milletvekilleri Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı, Mehmet Demir ile AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çümen'in katılımıyla bir toplantı gerçekleştirildi. Bu toplantıda, ilçeye yapılan ve yapılacak yatırımlar ele alındı.

Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Çalışkan, il başkanı, milletvekilleri ve ilçe başkanı ile birlikte Esire Termal Tesislerinde ve ilçede devam eden yatırımları incelediklerini ve önümüzdeki dönemde gerçekleştirilecek projeler üzerine verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirtti. Çalışkan, il başkanı ve milletvekillerine ziyaretleri ve verdikleri destekler için teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi. Ayrıca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Belediyecilik anlayışıyla Hisarcık'ın her zaman en iyi hizmet ve yatırımları almaya devam edeceğini ifade etti.