Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, Muratdağı Termal Kayak Merkezi'nden yetişen Gediz Belediyesi Spor Kulübü Kayak ve Kızak Sporcusu Yıldız Akbulut, Erzurum'da düzenlenen Genç Kızlar Naturel Kızak Şampiyonasında Türkiye 2.'si olmasının ardından Kayak Federasyonu tarafından Milli Takıma davet edildi. Akbulut, Dumlupınar Üniversitesi'nde Pazarlama ve Satış Departmanı'nda okuyor ve şimdi Milli Takım kızak kampına katılacak.

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Murat Dağı'ndan yetişen bir sporcunun milli takıma davet edilmesinin gurur verici olduğunu belirtti. Akçadurak, sporcuyu tebrik etti ve başarılar diledi.

Gediz Gençlik ve Spor Müdürü Muhammed Keskin ise, Murat Dağı Termal Kayak Merkezi'nin kayak ve kış sporlarına hizmet veren bir merkez olduğunu söyledi. Yıldız Akbulut isimli sporcunun milli takıma çağrılmasının Gediz için büyük bir başarı olduğunu vurgulayan Keskin, sporcuya destek olacaklarını ifade etti.

Yıldız Akbulut, Gediz Murat Dağı Termal Kayak Merkezi'nde 5 yıldır kayak ve kızak sporuyla uğraştığını ve seçmelere davet edildiği için mutlu olduğunu belirtti. Akbulut, Erzurum, Erzincan ve Kayseri gibi illerde yarışmalara katıldığını ve başarı elde ettiğini söyledi. Kendisine destek olan Gediz Kaymakamı ve Belediye Başkanı'na teşekkür eden Akbulut, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü ve antrenörlerine de minnettar olduğunu ifade etti.