Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Gediz Ilıca Termal Tatil Köyü'ndeki termal yatırımların bir parçası olarak, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, özel banyoların inşaatında incelemelerde bulundu. Kütahya'nın Gediz ilçesinde gerçekleştirilen incelemelerde, ayrıca Ilıca Kaplıcası Çelik Köprü çalışmaları da değerlendirildi. Başkan Akçadurak'a, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Osman Yılmaz, Gediz Belediye Başkan Yardımcısı Şule Bilgili ve Gediz Belediyesi Meclis Üyeleri eşlik etti.

Yapılan incelemelerde, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Akçadurak, Gediz Ilıca Termal Tatil Köyü'nün ilçeye ekonomik olarak büyük katkılar sağlayacağına inancının altını çizdi. Tatil köyündeki projelerin hayata geçirilmesiyle birlikte, Gediz'e turizmde marka hamleler yapacaklarını belirtti. Ayrıca, çalışmaların eksiksiz bir şekilde tamamlanarak vatandaşlara hizmet verilmesi için çaba sarf edildiğini ifade etti.