Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Eskişehir'de geçtiğimiz günlerde kapalı hava hakimdi ve serin bir havanın etkisindeydik. Ancak, yeni haftaya güneşli bir başlangıç yaptık ve hava son derece güzeldi. Bu güzel havayı fırsat bilen vatandaşlar, dışarıda vakit geçirmek için birbirleriyle buluştu.

Özellikle Hamamyolu Caddesi, güneşli havanın keyfini çıkarmak isteyen insanlarla dolup taştı. Bazı kişiler yürüyüş yaparken, bazıları da ağaç altlarında dinlenmeyi tercih etti. Eskişehir'de yaşayanlar için güveli bir şekilde sosyal mesafe kurallarına uyarak güzel bir gün geçirme imkanı doğdu.

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü'nün tahminlerine göre, önümüzdeki günlerde hava sıcaklığı 31 dereceyi bulacak. Salı günü de aynı seviyelerde seyreden hava sıcaklığının, Çarşamba gününden itibaren cumartesi gününe kadar gök gürültülü sağanak yağışların etkisi altında olması bekleniyor.

Bu haber ile ilgili sosyal medyada paylaşılması gereken etiketleri kullanarak, insanların haberi görmesini ve paylaşmasını sağlayabilirsiniz. Önerilen etiketler: #Eskişehir #havanınkeyfi #güneşlihava #havanındurumu #Meteoroloji #vatandaşlar