Gözden kaçırmayın

İYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı GerçekleştirdiİYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirdi

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, İklim İzcileri Yaz Okulu adlı bir program düzenledi. Bu programda yer alan minik izciler, yaz dönemi boyunca öğrendikleri teorik bilgileri pratiğe döktü. Programda, çocukların özgüven, sorumluluk duygusu, liderlik ve takım çalışması gibi becerilerini geliştirmek amaçlanıyordu. Ayrıca izcilik eğitimi de verildi. Yaz ayı boyunca, izci eğitimleri Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı'nda gerçekleştirildi. Yaz Okulu'na katılan 75 öğrenciye ise izcilik hakkında bilgiler verildi ve çeşitli izci faaliyetleri yapıldı. Bu faaliyetler arasında izci selamlama, tekmil verme ve oba oluşumları gösterimi yer alıyordu. Ayrıca, eğlenceli izci oyunları ve şarkıları da tekrarlandı. İzci andı, şarkısı ve hitap biçimleri de öğretildi.

Yaz Okulu'nu tamamlayan minik izciler, öğrendikleri teorik bilgileri pratiğe dökmek için Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı'nda bir kampa katıldılar. Kampta, izcilik faaliyetleri, rekreasyon ekibiyle rekreatif oyunlar, parkur ve sportif faaliyetler gerçekleştirildi. Ayrıca, kampta stantlar bulunuyordu ve burada atölye çalışmaları yapıldı, çocuklar zumba yaptılar. Minik izciler, akşam saatlerinde ise iklim değişikliği konusunu anlatan bir açık hava sinema gösterisinin ardından kamp ateşi yakarak şarkılar söyledi ve masallar anlattı.

#Eskişehir #Tepebaşı #Belediye #İklimİzcileriYazOkulu #İzcilik