Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanı Okay Memiş, AFAD personelinin cenaze töreninde yaptığı konuşmada, AFAD personelinin özverili çalışmalarını vurguladı. Memiş, AFAD'ın arama kurtarma ekiplerinin dünya çapında olaylara müdahale ettiğini ve hayatlarını hiçe sayarak görevlerini yerine getiren kardeşlerine teşekkür etti.

Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) Arama ve Kurtarma Birlik Müdürü Mustafa Eser, Ankara'ya göreve giderken Eskişehir'in Sivrihisar ilçesi yakınlarında trafik kazası geçirdi ve hayatını kaybetti. Eser'in cenaze töreni AFAD Afyonkarahisar yerleşkesinde düzenlendi ve burada mesai arkadaşları da hazır bulundu. Eser'in Türk bayrağına sarılı tabutu, arkadaşları ve sevenleri tarafından omuzlanırken, törende Okay Memiş, AFAD personelinin fedakarca görev yaptığını ifade etti.

Okay Memiş, kaza haberini aldıklarında derhal harekete geçtiklerini ancak maalesef Eser'in olay yerinde hayatını kaybettiğini öğrendiklerini belirtti. Memiş, Eser'in AFAD ailesinde büyük bir hüzün yarattığını ve kendisini çok sevdirmiş olduğunu dile getirdi. Mustafa Eser'in birçok hayatı kurtardığını ve olaylara müdahale ettiğini belirten Memiş, AFAD'ın arama kurtarma ekiplerinin dünya çapında başarılı çalışmalara imza attığını söyledi. Memiş, bu olaylarda hayatlarını hiçe sayarak görev yapan AFAD personelinin tümünü Allah'tan razı olduğunu dile getirdi.

Cenaze töreninin ardından İzmir'de defnedileceği öğrenilen Mustafa Eser'in evli ve bir kız çocuğu babası olduğu belirtildi.