Gözden kaçırmayın

Gaziler Günü'nde Gazilere Minnet ve Saygı SunulduGaziler Günü'nde Gazilere Minnet ve Saygı Sunuldu

Eskişehir'de yaşayan Rıdvan Ordu, köpeği Casper'ın felç olmasının ardından Müslüman oldu ve ona 'Seccademin gülü' lakabını taktı. Ordu, Casper'ı 7 yıl önce istismar edilen bir köpek olarak sahiplenmişti. Casper, 3 yaşına geldiğinde omuriliğinde bir rahatsızlık nedeniyle arka ayaklarını kullanamamaya başladı. Rıdvan Ordu, Casper'ın hayata devam edebilmesi için tekerlekli araba ve çeşitli aparatlar yaptı. Casper'ın hayata olan bağlılığını gören Ordu, inançlı biri olmamasına rağmen Müslüman oldu ve her namaz kıldığında Casper'a 'Seccademin gülü' lakabını taktı.

Casper'ın yaşama sevincinin etkileyici olduğunu söyleyen Rıdvan Ordu, Casper'ın hayattan ders aldığını ifade etti. Casper'ın engelli kaldıktan sonra daha fazla ilgi gördüğünü ve bunun üzerine Müslüman olduğunu belirten Ordu, Casper'ın istismar mağduru bir köpek olduğunu söyledi. Casper'ın felç olduğu dönemde müdahale edildiğini ancak tamamen iyileşmediğini belirten Ordu, Casper'ın hayatını kolaylaştırmak için çaba sarfettiklerini dile getirdi. Ordu, Casper'ın Allah'ın emaneti olduğunu ve en iyi şekilde bakacağını vurguladı.

Rıdvan Ordu, Casper sayesinde inancının güçlendiğini ve ibadetlerini gerçekleştirdiğini belirtti. Her zorluğun ardından bir kolaylık olduğunu düşündüğünü ifade eden Ordu, Casper'ın kendisi için bir şükür sebebi olduğunu söyledi. Casper'ın namaz kıldığı zamanlarda sürünerek yanına geldiğini ve kendisini sevmesini istediğini dile getiren Ordu, Casper'ın 'Seccademin gülü' lakabını taşıdığını söyledi.

#Eskişehir #RıdvanOrdu #Casper #Köpek #Müslüman