Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de tramvay yolundaki katener direğine çarptıktan sonra alev alan araçta yaralanan sürücü, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Eskişehir Şehir Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Erkan Yıldızer (28), kazanın ardından yaşamını yitirdi.

Olay, önceki gece 75. Yıl Mahallesi Selami Vardar Bulvarı'nda gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, 06 HB 0626 plakalı otomobiliyle seyir halinde olan Erkan Yıldızer, cadde üzerinde bulunan tramvay yolundaki katener direğine çarpıştı. Çarpışmanın hemen ardından araç alev aldı ve alev topuna döndü. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Araçtan çıkarılan Erkan Yıldızer, hızla Eskişehir Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen genç sürücü kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Kazanın ardından polis ekipleri, olayla ilgili inceleme başlattı.

Eskişehir'de meydana gelen bu traik kaza, sürücünün hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı. Kazanın sebebi ve detayları henüz netlik kazanmamış olsa da, polis ekipleri olayla ilgili olarak incelemelerine devam ediyor. Sosyal medya kullanıcıları ise bu üzücü haberi paylaşarak dikkat çekmek ve trafik güvenliğini vurgulamak için etiketler kullanabilirler. #Eskişehir #TrafikKazası #TraikGüvenliği gibi etiketler, haberin daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayabilir ve insanları bilinçlendirmek için bir fırsat sunabilir.