Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Kaza, dün öğlen saatlerinde Seyitgazi yolu Akpınar Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Y.Y. tarafından kullanılan 03 AFK 688 plakalı araç ile karşı yönden gelen ve cezaevi istikametine dönmek isteyen E.M.'nin kullandığı 26 ABC 618 plakalı araç çarpıştı.

Kazada, her iki araçta da büyük maddi hasar meydana geldi. Y.Y., D.G., E.M. ve Z.Y.M. isimli yolcular ise yaralandı. Olayın ihbar edilmesi üzerine 112 Acil Servis ekipleri olay yerine intikal etti ve yaralıları hastaneye sevk etti. Yaralıların durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Bu kaza ile ilgili ilk incelemeler sonucunda, her iki araç sürücüsünün de dikkatsizlik sonucu kazaya sebep olduğu belirlendi. Polis ekipleri, olayla ilgili olarak detaylı bir soruşturma başlattı. Trafiğe kapanan yolun, araçların kaldırılmasıyla birlikte tekrar trafiğe açıldığı bildirildi.
#Eskişehir #trafikkaza #yolcemazi #yaralilar #trafikguvenligi