Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Sukay Tesisleri'nde gerçekleştirilen Kablolu Wakeboard Cumhuriyet Kupası ve Su Kayağı Aday Milli Takım Kampı, sporseverlerin büyük ilgisiyle karşılandı. Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen etkinliklerde, Kablolu Wakeboard müsabakaları büyük bir heyecana sahne oldu. İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu'nun ödül takdim ettiği kupa mücadelesinde sporcular, zorlu parkurlarda hünerlerini sergileyerek izleyicilere muhteşem bir gösteri sundu.

Kablolu Wakeboard Cumhuriyet Kupası'nda dereceye giren sporcular, İsmail Hakkı Kasapoğlu tarafından ödüllerini aldı. Birinci olan sporcuların yanı sıra ikinci ve üçüncü olan sporcular da başarılı performanslarından dolayı ödüllerini teslim aldılar. Etkinlik kapsamında Su Kayağı Aday Milli Takımı da Afyonkarahisar'da bir kamp gerçekleştirdi. Bu süre boyunca sporcular, teknik ve taktiksel çalışmalara katılarak kendilerini geliştirme fırsatı buldular.

#spor #kupamücadelesi #millitakım #kablulowakeboard #sukayağı #afyonkarahisar #heyecanlıgösteri #ödülmerasimi