Gözden kaçırmayın

Yeni Sağlık Çalışanlarına Yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi TamamlandıYeni Sağlık Çalışanlarına Yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Tamamlandı

Afyonkarahisar Valiliği İl Özel İdaresi'nde çalışan ve yerel seçimlerde muhtar adayı olduğunu duyuran bir işçinin, özel idarenin yaptığı yol ve altyapı hizmetlerini kendi yaptığı izlenimi yaratması sosyal medyada tepkilere yol açtı.



İl Özel İdaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğünde görev yapan Mustafa Akyıldız adlı bir personel, yaklaşan yerel seçimlerde Dörtyol Mahallesi muhtar adayı olduğunu duyurdu. Akyıldız adaylığını açıkladıktan sonra propagandaya başladı ve dikkat çeken bir şekilde, İl Özel İdaresinin köy ve kırsal bölgelerde yaptığı hizmetleri kendi yaptırıyormuş gibi sosyal medya üzerinden paylaştı. Akyıldız'ın paylaşımı, "Dörtyol Saraydüzü mevkii mahalle sakinlerimizin talepleri üzerine yollarımızı yapıyoruz, Özel İdare çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim" başlığıyla yapıldı ve birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından tepkiyle karşılandı.



Olayla ilgili olarak İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Osman Ziya Bilim'in açıklamasına başvuruldu. Bilim, Akyıldız'ın paylaşımlarının doğru olmadığını belirterek, "Muhtar dahi olsa kurumun adını kullanarak böyle bir şey yapamaz" dedi.



#Afyonkarahisar #seçim2023 #sosyalmedyakampanyası #muhtarlıkadayı #şeffakamusalhizmetler