Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde görev yapan antrenörler, İl Müdürü Kasapoğlu ve Spor Hizmetleri Müdürü Erşen başkanlığındaki toplantıya katıldı. Toplantıda Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokol neticesinde ilkokul dördüncü sınıflarda görev yapacak antrenörlere bilgilendirmelerde bulunuldu.

Afyonkarahisar'ın il karnesinde, hem genel alanda hem de spor alanında birinci il konumunda yer almasının gurur verici olduğunu belirten İl Müdürü Kasapoğlu, açıklamasında bu başarının sadece sporcuların değil, Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen, antrenörler ve spor biriminde görev yapan memurların titiz çalışmalarının sonucu olduğunu vurguladı. Kasapoğlu, Spor Hizmetleri Müdürü Erşen'e ve diğer çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen ise Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri biriminin başarısının uzun süredir devam eden bir emeğin ürünü olduğunu söyledi. Erşen, bu başarının okul sporları, yetenek taraması, düzenlenen müsabakalar, ulusal müsabakalar ve lisanslı sporcu sayısı gibi faktörler dikkate alınarak hazırlandığını belirtti. Bu başarılı sonucun, Afyonkarahisar'ın gelecekteki spor etkinlikleri için umut verici olduğunu ifade eden Erşen, İl Müdürü Kasapoğlu ve çalışma arkadaşlarına destekleri için teşekkür etti.

İl Müdürü Kasapoğlu ve Spor Hizmetleri Müdürü Erşen, antrenörler ve Spor Birimi ile birlikte çalışarak daha büyük başarılara imza atacaklarını vurguladı.




#Afyonkarahisar #GençlikveSpor #Antrenörler #SporBaşarısı