Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen trafik ve asayiş uygulamalarında 143 motosiklet, 22 araç ve 170 şahıs sorgulandı. Bu uygulamalar sonucunda sürücülere toplamda 108 bin 656 TL para cezası uygulandı. Bu bilgileri Kütahya Valiliği'nin açıklamalarından öğreniyoruz.

Açıklamada belirtildiğine göre, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Dumlupınar Mahallesi, Zafertepe Mahallesi ve TOKİ Mahallesi'nde yapılan trafik ve asayiş uygulamalarında 4 araç trafikten men edildi. Bu uygulamalar sırasında aynı zamanda 143 motosiklet, 22 araç ve 170 şahıs sorgulandı. Sürücülere ise toplamda 108 bin 656 TL para cezası uygulandı.

Bu uygulamalarda ayrıca 3 kesici alet ele geçirildi. Ayrıca, takip sonucunda çalıntı bir motosiklet yakalandı ve hem motosiklete hem de sürücüsüne işlem yapıldı. Bu bilgiler Kütahya Valiliği tarafından yapılan açıklamada yer alıyor.