Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Eskişehirspor'un da 2023-2024 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de yer alacağını ve fikstür çekiminin ekim ayının ilk haftasında yapılacağını duyurdu. Bu, Eskişehirspor'un BAL'de mücadele ettiği ilk sezon olacak. TFF'nin açıklamasına göre, Bölgesel Amatör Lig'e toplam 169 takım katılacak ve bu takımlar 12 farklı grupta mücadele edecek. Yeni sezonun ise 14-15 Ekim 2023 tarihlerinde başlayacağı ve fikstür çekiminin Ekim ayının ilk haftasında gerçekleştirileceği belirtildi.



Eskişehirspor, Bölgesel Amatör Lig'in 6. Grubunda yer alacak ve bu grupta Eskişehir Demirspor, Eskişehir Yunusemrespor, Ankara Sincan, Ankara Gölbaşı, Ankara TKİ, Ankara Polatlı, Zonguldak Karadeniz Ereğli, Zonguldak Kozlu, Zonguldak Alatlı, Düzce Kaynaşlı, Düzce Çilimli, Bolu Gerede ve Kırşehir Gençlik Hizmetleri ile mücadele edecek.



#TFF #Eskişehirspor #BölgeselAmatörLig #fikstür #futbol