Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Sürekli Eğitim Merkezi aracılığıyla öğrencilere hedeflerine ulaşmaları konusunda destek olmaktadır. Üniversitenin Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, merkezin uzman akademisyen kadrosuyla KPSS'ye hazırlanan öğrencilere konu anlatımları, deneme sınavları, soru anlatımları ve çözümleri gibi tekniklerle yardımcı olduğunu belirtti. Ayrıca merkez, sosyal ve kültürel etkinlikler düzenleyerek öğrencilerin sosyal hayatlarına da katkıda bulunmaktadır. Merkez, sadece öğrencilere değil, toplumun her kesimine yönelik nitelikli kurslar düzenlemeye devam etmektedir. Ayrıca örgün eğitim imkanı olmayan kişilere uzaktan eğitim yoluyla kayıt imkanı sunulmakta ve online olarak e-sertifika alabilmektedir. Rektör Beydemir, merkezin her yaş grubu ve eğitim düzeyindeki bireylere hizmet vermekte olduğunu vurguladı.

Üniversitenin Sürekli Eğitim Merkezi, başarılarını sürdürmekte ve "KPSS-A Grubu Tekrar Kampı"nda yer alan Yıldız Mente tarafından büyük bir başarı elde edildi. 2023-Kamu Personeli Seçme Sınavı'nda (Alan Bilgisi) KPSS P15 puan türünde Türkiye'de 36'ncı sırada yer alan Mente, KPSS P16 puan türünde 73'üncü ve KPSS P48 puan türünde ise 221'nci oldu. Bu büyük başarı aynı zamanda Üniversite'nin eğitim kalitesini kanıtlamaktadır. Rektör Beydemir, Yıldız Mente'yi ve diğer kursiyerleri tebrik ederek, iş yaşamlarında başarılar diledi.