Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Kütahya'da hırsızlık olaylarında düşüş yaşandığı belirtildi. Kütahya Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğünün aldığı önlemler ve gerçekleştirdiği denetimler sayesinde geçtiğimiz yılın ilk 9 ayına göre hırsızlık olaylarında azalma görüldü. Evden hırsızlık olaylarında %53, bisiklet ve elektrikli bisiklet hırsızlığı olaylarında %7,4, işyeri ve kurum hırsızlıklarında %39, motosiklet hırsızlığı olaylarında %54,2, oto hırsızlığı olaylarında %23,1, hayvan hırsızlığı olaylarında %28,6 ve yağma olaylarında %48,3 oranında azalma sağlandı. Bu çalışmalar neticesinde 165 ruhsatsız tabanca, 53 ruhsatsız tüfek, 81 kurusıkı tabanca, 1785 mermi-fişek ve 1285 delici-kesici alet ele geçirildi.


Kütahya'da bu yıl içerisinde çeşitli suçlardan aranan 704 kişi yakalanarak adli makamlara sevk edildi. 1 Ocak 2023 ile 23 Eylül 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda 704 aranan kişi yakalandı ve adli makamlara teslim edildi. Kolluk kuvvetlerinin etkili çalışmalarıyla suçluların yakalanması sağlanarak güvenlik önlemlerinin artırılması hedeflenmiştir.


Kütahya Valiliği, Kütahya'nın güvenliğini ve halkın huzurunu sağlamak için hırsızlık olaylarıyla mücadelede gerçekleştirdikleri çalışmaların olumlu sonuçlar verdiğini duyurdu. İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan denetimler ve kontroller sonucunda hırsızlık olaylarında önemli bir azalma olduğu belirtildi. Hırsızlık olaylarına karşı alınan tedbirlerle birlikte yakalanan suçlular adalete teslim edildi. Kütahya Valiliği, bu başarılı çalışmaların devam edeceğini ve halkın güvenliği için gereken her türlü önlemin alınacağını belirtti.


#Kütahya #güvenlik #hırsızlık #suçlumücadelesi