Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Isparta'da, bir vatandaşın akşam namazı sırasında ayakkabılarıyla camiye girerek imamla konuştuğu olay, güvenlik kamerasına yansıdı. İl Müftülüğü, suç duyurusunda bulunmak için Isparta Cumhuriyet Başsavcılığına başvurdu.


Olayın yaşandığı yer, 21 Eylül Perşembe günü Isparta şehir merkezindeki Vanlı Camii oldu. Akşam namazı sırasında bir kişi, cami içine ayakkabılarıyla girerek namaz kılan imamın yanına yaklaştı. İmama bir şeyler söyleyen kişi, camide bulunan diğer cemaatin tepkisiyle karşılaştı ve uzaklaştırıldı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, kişinin ayakkabılarıyla camiye girdiği, namaz kılan imamın yanına gittikten sonra ne konuşmak istediği anlaşılamayan bir şekilde imamla iletişim kurmaya çalıştığı ve camide bulunan diğer vatandaşların tepkileri yer alıyor.


Isparta İl Müftülüğü konuyla ilgili açıklama yaparak, "21 Eylül 2023 Perşembe günü, Ilimiz Müftülüğü'ne bağlı Vanlı Camiinde akşam namazı sırasında, bir kişi ayakkabıyla camiye girmiştir. Namaz kılan cami görevlisine yaklaşarak ne söylediği tam olarak anlaşılamayan bazı ifadeler kullanmıştır. Cami görevlisi tarafından uyarı ve ikazda bulunulmuştur. Olayla ilgili olarak Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulacak ve gerekli inceleme ve soruşturma başlatılacaktır" denildi. Şahsın akli dengesinin yerinde olmadığı ve hastanede tedavi altına alındığı bilgisi de paylaşıldı.