Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Servet Çetinkaya, devir teslim töreninin ardından görevine başladı. Çetinkaya, eğitim adına bu sorumluluğu üstlenmenin ve bu görevi yapacak olmanın heyecanını ve gururunu yaşadığını belirtti. Kendisini bu göreve layık görenlere şükranlarını ileten Çetinkaya, eğitime, geleceğimizin büyükleri olacak çocuklarımıza ve gençlerimize daha iyi bir gelecek hazırlamak adına çalışacaklarını ifade etti.

Yeni atanan Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Çetinkaya, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, değişim ve dönüşümü yakalamayı hedeflediklerini ve bir nesil yetiştirme gayretlerini sürdüreceklerini belirtti. Öğrenciler, öğretmenler ve eğitim yöneticilerinin farkındalık oluşturan çalışmalarına destek vereceklerini vurgulayan Çetinkaya, Türk Milli Eğitim ilke ve hedeflerine uygun olarak, öğrencileri sadece akademik bilgilerle donanmış olmanın yanı sıra milli ve manevi değerlere sahip, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif yönleri gelişmiş bireyler olarak yetiştirmeyi önceliklerinin olduğunu ifade etti.

Servet Çetinkaya, göreve başladığında önceki yönetici, öğretmen ve personellere yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkürlerini ileterek, geleceğin umudu olan öğrencilere başarılar diledi. Türkçe olarak yazdırma ve etiketlere neler seçmemi istersiniz?