Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Kütahya Belediyesi, çini ve seramik sektörünün ihtiyaçlarına yönelik olarak hazırlanan Kütahya'da Dijitalleşme ve Ekosisteminin Geliştirilmesi Projesi (RAYSOP) kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Projenin 1. aylık ilerleme toplantısı, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık'ın katılımıyla Kütahya Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi.

Başkan Işık, toplantıda yaptığı konuşmada, projenin Kütahya ve Türkiye için önemine vurgu yaparak, Kütahya'da Dijitalleşme ve Ekosisteminin Geliştirilmesi Projesi'nin başarılı olması için tüm paydaşlarla birlikte çaba sarf ettiklerini belirtti.

Kütahya'da Dijitalleşme ve Ekosisteminin Geliştirilmesi Projesi, çini ve seramik sektörüyle şehir ekonomisine katkı sağlamayı hedefliyor. Ayrıca, sektör temsilcilerine tasarım, Ar-Ge, inovasyon, dijitalleşme, dış ticaret ve pazarlama gibi konularda destek verilmesi planlanıyor. Bu projeyle birlikte Kütahya'nın dijital dönüşüm süreci hızlanacak ve sektörün rekabet gücü artırılacak.