Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de meydana gelen bir olayda, iki kişi elektrik trafolarından hırsızlık teşebbüsünde bulunurken yakalandı. Sivrihisar ilçesinde bulunan Organize Sanayi Bölgesi'ndeki elektrik trafolarına yaklaşık 30 bin lira değerinde zarar veren hırsızlar, Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Sivrihisar İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalanması için bir operasyon başlatıldı. Hırsızların aynı zamanda Odunpazarı ilçesinde de hırsızlık denemesinde bulunduğu belirlendi. İstanbul'da gerçekleştirilen bir operasyon sonucunda, şüpheliler gözaltına alınarak Eskişehir'in Sivrihisar ilçesine getirildi. Mahkemeye çıkarılan şüpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Firarilerin yakalanması için ise araştırmalar devam ediyor.


Öte yandan, Sivrihisar ve Odunpazarı ilçelerinde gerçekleşen elektrik trafosu hırsızlıklarına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde her iki ilçede de şüphelilerin hırsızlık yapmak için uzun bir süre mücadele ettikleri görülüyor.


#Eskişehir #Hırsızlık #ElektrikTrafosu #GüvenlikKamerası #Sivrihisar #Odunpazarı