Gözden kaçırmayın

İYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı GerçekleştirdiİYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirdi

Eskişehir'de Mevlit Kandili dolayısıyla Ahmet Yavuzer Camii'nde Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in mübarek Sakal-ı Şerif'i vatandaşlarla buluşturuldu. Tepebaşı ilçesine bağlı Zafer Mahallesi'nde bulunan camide yatsı namazı öncesinde Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okundu. Yatsı namazı sonrası ise Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı. Camiye gelen vatandaşlar, Sakal-ı Şerif'i yakından görmek için duygu dolu anlar yaşadılar. Cep telefonlarıyla fotoğraf çeken vatandaşlar, Sakal-ı Şerif'i ömürlerinde bir kez de olsa görmüş olmanın mutluluğunu yaşadılar. Sakal-ı Şerif daha sonra kadınların da ziyaretine açılarak herkesin dualarına eşlik etti.



Din görevlisi Soner Şahin, her yıl Ramazan ayında camilerine Sakal-ı Şerif getirdiklerini ve özellikle Mevlid Kandili'nde bunu gerçekleştirdiklerini belirterek duygusal anlar yaşadıklarını dile getirdi. Şahin, "Cemaatimiz gözyaşları içinde Sakal-ı Şerif'i ziyaret etti. Öncesinde camide Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okundu, dualar edildi. Yatsı namazından sonra ise önce erkek cemaatimize, ardından kadın cemaatimize Sakal-ı Şerif ziyareti yapıldı. Camimizin bahçesine kadar uzanan bir kalabalık vardı." diye konuştu.



#SakalıŞerif #MevlitKandili #Eskişehir #PeygamberEfendimiz #HzMuhammed